Thursday, December 6, 2018

خلفای راشیدن

❤ خلفای راشیدن از خلافت تا شهادت ❤

کفن و دفن رسول الله صلى الله عليه وسلم | بخش بیست و چهارم:

کار کندن قبر مبارک که پايان يافت، عباس بن عبدالمطلب و علي‌بن ابي طالب و فضل بن عباس داخل قبر شدند.

حجره حضرت عايشه در شرق مسجد النبي قرار داشت و قبر رسول خدا در زاويه جنوب غربي حجره کنده شده بود!

تا ايام خلافت وليد بن عبدالملک حجره حضرت عايشه در جهت شرقي و خارج از مسجد النبي قرار داشت. وليد به عمر بن عبدالعزيز که والي او بر مدينه بود دستور داد که طرح توسعه مسجد النبي را عملي کند. عمر بن عبدالعزيز از طرف شرق اقدام به توسعه مسجد النبي کرد و به همين خاطر حجره حضرت عايشه همراه با قبر مبارک رسول خدا -صلى الله عليه وسلم- و قبر ابوبکر صديق و عمر فاروق -رضي الله عنهم- داخل مسجد قرار گرفتند!»

اصحاب رسول خدا از وفات آن پيامبر بزرگوار، بسيار نگران، اندوهگين و گريستند.

انس بن مالک -رضي الله عنه- مي‌گويد: «آن روزي که رسول خدا وارد مدينه شد، همه چيز و همه کسي را نوراني و شادمان کرد، اما روزي که وفات يافت همه جا تاريک و همه به شدت اندوهگين شدند. و زماني او را نافرماني مي‌نموديم دل خود را از ايمان تهي مي‌يافتيم و اينکه تحمل وفات او براي ما بسيار سخت است.

همة مسلمانان به سختي به خاطر وفات رسول خدا اندوهگين بودند، اما دخترش فاطمه -رضي الله عنها- بيش از همه حزن و اندوه سر تا پاي او را فرا گرفته بود.

ثابت از انس -رضي الله عنه- روايت مي‌نمايد که: «زماني که بيماري رسول خدا شدت مي‌يافت و بيهوش مي‌گرديد، فاطمه مي‌گفت: واي پدرجان! چقدر سختي مي‌کشي!!

رسول خدا به فاطمه فرمود: «از امروز ديگر پدرت هيچگونه سختي و ناراحتي ندارد!»

پس از وفات رسول خدا فاطمه -رضي الله عنها- ناله مي‌نمود مي‌گفت «آي پدرجان! پدر بزرگوارم که دعوت پروردگارت را پذيرفتي و به سوي فردوس اعلي پرواز نمودي! و جبرئيل خبر مرگت را به همه جا رسانيد».


No comments:

Post a Comment